15th Wisconsin


15
th wisconsin infantry
, Co. B.


 

Det originale regiment.

 

Dette infantry regiment blev formeret i staten Wisconsin d. 14. februar 1862.

Dette var et særligt regiment, idet det udelukkende bestod af mænd, der var kommet til Amerika fra Skandinavien. De fremstod som et meget disciplineret regiment, der løste opgaverne med stort mod og effektivitet.

 

Regimentet blev afmønstret d. 13. februar 1865.

 

15th Wisconsin infantry i dag.

15th Wisconsin blev dannet d. 16/1-2003 og dette “Skandinaviske regiment” var et naturligt valg for os danske reenactors. Vi gør hvad vi kan for, at gengive dette regiment med ære. Vi gør meget for at fremskaffe nøjagtige kopier af den påklædning og udstyr, der blev benyttet af de oprindelige soldater. Endvidere gør befalingsmændene et stort arbejde i at følge de originale eksercitsreglementer, for Union infantry b.la. “Casey`s infantry tactics”.

Det er vores målsætning, at blive ca. 50 medlemmer. Derved kan vi genskabe alle de formationer, bevægelser og taktikker som blev benyttet af et Civil War infantry regiment.

Vi er en flok som går godt i spænd og hygger os meget med vores hobby. Vi gør meget for, at genskabe et totalt periodisk korrekt billede. Der er ikke et krav om, at du har været soldat. Vi skal nok lære dig det, som du behøver.

Vi håber denne hjemmeside kan vække din interesse og vi vil meget gerne høre fra dig.

God fornøjelse.

About the Author