Om reenactment


civil war reenactment:

Artillery Hvad er det?

Reenactment: Ja, hvad er det egentlig?
Vi er en gruppe mennesker som er samlet omkring “living history”, dvs. at vi udlever det der skete i den periode som vi har valgt at reenacte. Målet er at komme så tæt som muligt på historien.

Hvem er vi ?
Vi er en gruppe som har valg at genskabe nordstats infanteri-, artilleri- og kavalerienheder fra “Den Amerikanske Borgerkrig 1861-1865”.

Hvad laver vi ?
Vi ifører os kopier af de uniformer, udstyr og våben som blev brugt under “Den Amerikanske Borgerkrig”. Vi øver og bruger teknikker og taktikker fra den gang. Målet er at genskabe slagene så naturtro som muligt. Herunder skyder vi med løsskud fra periodiske musketter og kanoner.

Er der andre end os i Danmark ?
Ja, vi har nogle “venskabs” enheder. Det er sydstats infanteri, artilleri og kavaleri.
Information og link til deres hjemmeside finder du på vores startside eller i vores linksamling.

Hvad koster det og kræver det noget af mig ?
Du skal anskaffer dig en uniform, noget udstyr og en musket (se mere om det ved de enkelte enheders uniform og udrustnings reglement). I starten kan du låne dig frem men vi anbefaler at du køber dit eget udstyr.

Dansk våbenlov kræver, at du er medlem af en skytteforening, før du må eje en musket, derfor skal du være medlem af sådan en. Vi har en aftale med Hillerød sortkrudtsskytter ang. reenactment medlemskab. Kontakt os for mere information.

Hvad gør jeg hvis dette er noget for mig ?
Se dig rundt på denne website og lad dig inspirere. Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål og hvis du har interessen for denne hobby så kontakt vores rekruttering officer, via kontakt siden.

About the Author