General orders

Ved ethvert militært system er der behov for retningslinier og bestemmelser for hvordan man gør forskellige ting. Ved det Amerikanske militær i perioden før, under og efter Den Amerikanske Borgerkrig benyttede man flere metoder. Nedenfor er et udpluk af hvordan man informere omkring gældende ordre.

Manuals.

Der er skrevet manualer til alle våbenarter. De beskriver hvordan man arbejder, hvilke formationer der bruges samt nogle grundlæggende taktiske principper. F.eks. beskriver de hvordan man gør honnør, står ret og rør osv.

General orders.

Det er befalinger som er gældende for en længer periode. F.eks. hvordan hilsepligten fungere, hvem skal hilse på hvem, hvor og hvornår. Retningslinier omkring de mange flag der benyttes osv.

Special orders.

Det er befalinger som gælder for en kortere periode eller et særligt sted. F.eks. hvem har kommandoen ved reorganisering, vagter m.m.

Mundtlige / skriftlige ordre.

Ordre givet i forbindelse med kamp, marcher, campaigns osv. Ofte blev disse udgivet på et møde mellem officererne. Disse planer eller ordre kunne så rettes til eller ændres med hjælp ved signaler eller couriers, der overbragte den nye befaling.

 

I panelet til venstre kan du se de befalinger som The Federal Brigade, arbejder med. Det skal bemærkes at disse ordre IKKE alle er historisk korrekte, men et redskab til at forbinde historien med nutidens hobby.

About the Author